UPT samar

Assalamualaikum and hai mommies ?Nak tanya kalau result test mcm ni maksudnya betul2 positive ke? Nak kepastian je dari yg mana ada pengalaman mcm ni. Sy actually belum lgi lewat period (sepatutnya esok.. hrp dia tak klua ?) tapi semalam dah beli upt test ni sbb ada sale, so tak sabar nak try subuh tdi. Rasa happy jga tgk ada double line walaupun samar2. Doakan sy ye mommies ???

UPT samar
20 Các câu trả lời

Alhmdulillah semoga dipermudahkan sis..jaga diri dn kesihatan..moga2 sy pon dpt rezeki mcm sis tahun 2021 ni🙏🏻doakn sy ya sis..ttc6tahun

alhamdulillah... tahniah.... kalau nak kepastian buat laa sekali lagi... 🥰🥰 nanti dah boleh buka buku pink laaaa

Tahniah sis.. Confirm dah tu.. Jage dri elok2.. Doakan sy juga ye mummy.. Lama dah tggu.. 😊😊

Wa'alaikumsalam tahniah sis, semoga Dipermudahkan urusan sehingga selamat melahirkan.. 😍

Dah terang sngt tu sis..alhmdulillah..smoga dipermudahkan..jaga diri dn keshatan..😉

Positif. Kalau nak lg terang, cuba test lagi 2 3 hari. Sy haritu pun mcm ni

Positif sis..tahniah ye..jg diri..jgn angkat berat2 n jg mkn...happy for u...

5y trước

Lps due period bleh test dah sis..tp klu nk tgk btul2 terang dan puas hati..lps seminggu repeat test..tp sy dlu test ari2 dr sblum due period smpi lps due period..hahaha..tak sabor punya hal..tp yg sonoknya dpt tgk line tu dr pudar jd terang...😊

saya pon pernah lagi samar..lpas seminggu cek lagi..makin terang🥰

W'slm...sy kabur dari ni lagi sis alhamdulillah positif 🤩

Alhamdulillah positif.. jaga diri baik2 sis 😍