Pil Vitamin

Assalamualaikum hai nak tanya. Kalau kita jarang jarang makan ubat vitamin yg KK bagi tu tak pe ke ye? ?

22 Các câu trả lời

Jgn x mkn sis. Biar merana 9 bulan, jgn merana seumur hidup 😇. Kalau pening ambil sblm tdr. Or ambil awal pagi pastu tdr balik 2 jam.

5y trước

Hehehe InshaAllah saya cuba. Terima kasih 😁☺

Wajib amik sis.. utk baby jugak kn semua tu.. sy terskip mkn pon, hb trun mndadak, misi leh dpt tau kte xmkn.. tkcre sis

5y trước

🌷

Doc suh sy makan vitamin ni.. Sbp ubt tmbah darah x bole nk telan Bau sgt.. Try Ah vitamin ni rasa coklat

5y trước

Hehehe okay terima kasih share info ☺

Kena mkn hari2 tp klau lupa apa bole buat.. klau Ada masalah hb low better set alarm untuk mkn ubat...

5y trước

Hehe InshaAllah ☺

Kena selalu mkn la sis.. terutama awl kehamilan. Asid folic sangat penting, dan vitamin yg lain juga.

5y trước

InshaAllah saya cuba. Hehe terima kasih banyak 😊

Kena makan sis. Untuk tambah darah. Risau ganggu HB. ☺ try makan dengan jus sunquick. 🤗

5y trước

Hehehe okay, terima kasih ye 😄😊

Takboleh sis bahaya utk kandungan tambah2 jenis hb low ni lagi bahaya utk awak dan baby

5y trước

InshaAllah saya cuba amalkan balik. Terima kasih bagi nasihat☺

xpe je sis..tp cover dgn pgmbilan scra natural..mknn mgndungi folate,iron,vit c dll..

5y trước

Mcm sayur n buah buahan ye. Terima kasih yee ☺

Tips dia, pagi awal bangun makan ubat dan tidur semula selama 2 jam

5y trước

Kita serupa. Bangun awal 2 jam kalau hujung minggu sebab anak tak sekolah, lepas tu sambung tido. Kalau hari sekolah, memang awal bangun sng jer.

Sy pn jarang gak sbb kdang2 x ingt...huhu

5y trước

Hehehe sama 😁