Lewat period

Assalamualaikum, hai mommies.. Pregnant or x, confuse sbb period dh lewat 20hari but bila buat upt still -ve, naik 1 line je... Last period 9/12/2020 Ada sape2 experience bnda yg sama mcmni x? What should i do, ada sape2 boleh bg cadangan?

2 Các câu trả lời

Hi ibu.. Apa khbr sekarang. Dah try upt lain xda. Biasay ibu2 kat luar sn klu nak tepat the best choice guna brand "clear blue". Klu mmg result blm berezeki.. Mybe puan ada mgalami maslh hormon. Klu mslh hormon mungkin puan ble rujuk doktor @ doktor sakit puan yg bdekatn tmpt puan. Jaga diri selalu puan❤️ #TAPSupermoms #TAPactiveusers

saya pun pernah lmbt 3 week tp test tak ada pregy...masalah hormon