Cairan Coklat & Keguguran

Assalamualaikum hai mommies semua. Ingat lagi tak 2 hari lepas saya ada tanya pasal cairan coklat keluar. Harini saya keguguran, bleeding teruk. Dinasihat sesiapa yang ada masalah macam ni cepat² pergi hospital terus yaa. Doakan sy semoga ada rezeki lagi buat saya dah suami.

23 Các câu trả lời

saya pun keluar cairan coklat .. tp xbnyk .. sikit jaa .. p jump doc td,,doc ckp xde ape2 .. bukaan pun xde ..

Samala.. Sy pun spotting coklat slma 6 ari brpun setompok jk..pastu trus gugur. .

Mg apa yg di impikn akn d makbulkn olehNya..aamiin

5y trước

Aamiin² Ya Rabbal Alamin

sama la kita..akk pn klua coklat2 pastu gugur..sedih sgt

cairan coklat tu first keluar bnyak ka sis . cmpur lendir ka

5y trước

1st sikit je awak sampai 2 3 hari cairan bertukar jadi warna merah. Sampai laa sakit perut rasa macam senggugut tu lepastu bleeding teruk

Rehat byk2 ye... insha Allah pasni ade rezeki sis...😊

5y trước

Aamiin sayangg

Takziah.. Aamiin..semoga ada rezeki slps ni..

Aamiin. Semoga ada rezeki lg nnt sis.. ☺️

5y trước

In shaa Allah thanks sayang

semoga cpt2 dikurniakan zuriat sis

Insha'ALLAH..Aamiin Allahumma Aamiin