Keluar cairan coklat

Hii , nak tanya normal tak kalau keluar cairan coklat macam dalam gambar ? Sekarang pregnant 10 minggu , pls share yg ada pengalaman 😅 #bantujawab #bantusharing #firstmom

Keluar cairan coklat
4 Các câu trả lời

penah jugak jd mcm ni. pegi klinik terus check. doct ckp semua ok. cuma dinding rahim tgh membesar dan nmpk ade darah sikit. utk sy waktu tu masa scan semua normal. tak de ancaman keguguran. anak sy skrg alhamdulillah dah 1Y+. ini pengalaman sy. mgkin sis boleh pegi rujuk doct. lain badan tak sama kan. semoga baik baik saja. 💕

4mo trước

alhamdulillah. semoga yg baik baik utk sis dan baby. insyaallah 💕

Any discharge sama ada coklat@ darah pls cek terus. Boleh pegi nearest hosp utk doc cek. And biasa nya doc akan bgi ubat untuk kuatkan rahim. Jgn biar ye. Sis pegi je terus kat emergency and tnya dorg kt mana pac. Terus je g pac nnti dorg akan handle sis.

Dh 10minggu kn, x normal. Klu makin kerap n byk, jumpa doctor utk check balik kandungn

Pernah jadi camni then gugur