Confused sebab faint line +ve UPT.

Hi assalamualaikum. Saya nak tanya, kalau first time upt faint line +ve then try lagi seminggu pun still samar2 je positive nya. Maksudnya apa ya? Dah try scan, rahim dah menebal tapi masih belum nampak apa lagi. Kiraan dah 4w, saya risau saya gugur tak sedar sbb HCG saya mcm tak meningkat pun, masih lagi positive samar2. Normal ke 5w masih samar je positive upt? Yang clear blue tu masa 4w, yang lagi satu baru test tadi siang so 5w punya.

Confused sebab faint line +ve UPT.
2 Các câu trả lời

Slagi x period/bleeding insyaaAllah ok je.. scan ble da 6 weeks+ bru nmpk janin/kantung.. klu nk tgk heartbeat baby ble da 8 weeks.. Klu ikut mata sye, positif.. T line memg x seterang C line tp jelas nmpk line.. x yah nk tenung lme2 pun da nmpk line tu sis..

8mo trước

InshaAllah, terima kasih ya anon untuk nasihat 😊. Semoga yg baik2 untuk kita semua, aamiin.

5w tu bagi saya terang dah tu double line. Congrats sis

8mo trước

Alhamdulillah kalau awak cakap camtu. Saya yg overthinking lebih2. Thankyou sis