Doa

Assalamualaikum dlm tempoh PKP badan rasa letih sangat, Impian setiap isteri nak lahirkan zuriat suami. Dalam takutkn ujian Allah ni, rasa lemah badan ni, so buat pregnancy test, dgn impian bdn rsa lain mybe ada isi. Test samar, tapi dapat kata positif dari smua.. happy sgt. Jom sama² doakan agar kita dapat merasa dan membesarkan anugerah terindah dari Allah Taala.. Doakan saya.

Doa
20 Các câu trả lời

Bykkan rehat sis.. ada isi tu, sy dulu test upt pun samar2 mcm tu, ni skrg tgh berpantang hari ke 35.. nnti lgi 2 minggu sis check lgi upt utk dpt keputusan lebih terang

5y trước

Aamiin.. in shaa Allah.. mghrp sgt. ni pun nk usaha jaga.. bru seach apa utk mkn

Tahniah 😍😍😍 In shaa Allah dua 3 hari nanti pekat la line tu. Check guna air kencing pertama waktu pepagi.

5y trước

terima kasih utk kata² positif n semngt smua.. Aamiin.. moga Allah Taala beri hadiah terindah ni.❤💜

In Shaa Allah ada tu..nt smnggu dua buat Upt lg..awal pagi.. Jaga diri.. jgn lupa mkn folid acid..

5y trước

terima kasih.. Aamiin

InshaAllah dah ade tu. Doa yg baik2. Semoga sis dipermudahkan dalam segala urusan. Aaamiiinn.

5y trước

Aamiin.. aamiin... impian sgt nk lahirkn zuriat suami. Terima kasih❤

Tahniah..semoga kandungan dalam keadaan sihat selalu...😊😊😊🤰🤰

5y trước

terima kasih.. Aamiin.. aamiin😘😘

Mgkin masih baru..nanti try checkup lagi ye..insya Allah ade rezeki sis tu

5y trước

tula, jd tkot juga, hrp sgt ada... Aamiin.

InsyaAllah ada tu.. Nt lagi smggu sis try lg upt

5y trước

😊😊😊❤

Hormon kehamilannya dah ada. Jaga diri ya!

5y trước

Aamiin.. moga mnjd realiti❤

tahniah...smga dipermudahkan sglanya

5y trước

terima kasih❤Aamiin😘

Allahumma Aamiin. Tahniah 🤗💕

5y trước

❤❤❤tQ.. Aamiin