gatal gatal

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua. Ada sesiapa yang mengalami gatal gatal tak? Terutama waktu malam nak tidur. Ni dah masuk 7 bulan. Ada cara nak atasi tak?

2 Các câu trả lời

Nak hilangkan mmg payah mybe sbb alahan mengandung kan .. kurangkan gatal tu boleh laa .. agak2 gatal tu da tak tahan try laa pakai lotion amway allano dgn bedak dia lega la kejap .. tak pun sapu bedak sejuk .. tu je boleh buat nak mkn pil x boleh nk cucuk tahan gatal pn x boleh .. bersabar la ye yunk .. pengorbanan seorang ibh

Sy juga kene gatal gatal masa mengandung anak ketiga dan keempat. Sy beli ubat gatal kt farmasi yg sesuai utk ibu mengandung makan. Setiap hari mesti makan ubat tu klu x asik nk menggaru jek.