Gatal gatal

Ada tak mommies macam saya? Asal nak tidur malam je kena menggaru dulu badan sebab gatal. Camne erk nak atasi gatal ni? 😭😭😭#pleasehelp #firstbaby #seriusnanya #bantusharing

2 Các câu trả lời

awak pregnant ke? kalau pregnant mmg xley wt pe. sbb hormon kita. sy pon masa pregnant jadi gatal2 blkg badan. plus ada jerawat. uish gatal xley bawak bncg😅. hilang after bersalin

1y trước

mmg xley nk buat apa. kalau inform nurse/doctor pon akan bg cream sahaja

Pergi clinic and dpaatkan cream