Kegatalan

Hi mummy semua. Saya mengalami gatal di kawasan perut. Tanya doc dia kata hormon. Ada cara tak nak kurangkan rasa gatal ni? Rasa terlalu gatal sangat sampai tak boleh tidur malam. #18weeks #firsttimepregnant

Kegatalan
2 Các câu trả lời

Org kata klu perut gatal tu , tanda rambut baby tebal 😁 , klu nk garuk pun , jgn guna kuku , guna sikat rambut ke apa² laaa yaa spy perut tu xbebekas 😅

5y trước

Ohh yeke, tak tau la plk 😅awal awal gatal main garu je. Pastu bila dah gatal kerap sangat saya gosok gosok je perut ni 😁

Ni tanda stretchmark ni. Hehehe jgn digaru mmg akan jadi tanda strechmark lps ni

4y trước

garu pakai sisir rambut.. kalau tak makin bnyak tu