Haiwan Peliharaan

Ada tak yang pelihra haiwan dkat sni smsa prgnant ni,, sebab sy da plhra kucing juga agak byk dlm 5ekor cm tu.. Setiap kli cuci taie kucing tu rsa ngilu pla prut sy.. Dan klau npk taie kucing yg cair dh mmg nk muntah je rsa.. Rsau juga rsa klau ada apa² blku.. ??

2 Các câu trả lời

Sis jgn bersih kan taik kucing..sbb Ada slah 1 penyakit nti..x elok untuk Kandungan..mcm sy Bela jgk kucing...tapi husband y bersih kn taik kucing

5y trước

Ur wc

🤗