Cyst dan fibroid

Assalamualaikum dan salam sejahtera… sesiapa pernah mngandung di awal kandungannya mempunyai cyst dan fibroid? Saya baru 8 mggu 4 hari. Ada dua biji cyst dan sebiji fibroid

4 Các câu trả lời

Mcm mana awak skrg? Sy dh start rasa sakit ssgt sbb kandungan dh start mmbesar menekan fibroid..

sya 13 weeks and ada cyst ( before pregnnt dh ada) and fibroid detect masa scan baby 13 weeks

sy pon kes yg sama. minggu ke7 and bleeding mcm period. kena follow up mggu depan.

moga dipermudahkan urusan sis..sy belum pernah ada cyst