Cyst & Fibroid buat Upt jadi Positif??

Nak tanye betul ke kalau ada cyst & fibroid akan jadikan ujian Upt kita positif pregnant? Saya dah 2bulan xdatang period, buat ujian Upt positif tp bila scan doktor kata xde baby , cume nampak ada cyst & fibroid. Minta pandangan kawan kawan semua please 🥺👉🏻👈🏻 #cyst #fibroid #ingintahu #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Allahuakbar.. macam saya Upt ve scan tak nampak kantung cuma nampak pcos. Proceed TVS alhamdulillah nampak jugak kantung. dulu saya berisi 65kg lepastu turunkan berat badan sampai 52kg. Doct cakap salah satu punca susah lekat sbb ada pcos and salah satu punca pcos sbb berat badan berlebihan. Selepas tu dapat tau ada fibroid pulak. Now dah masuk 27w alhamdulillah cyst & fibroid dah takde. InshaAllah 1 day nanti ada rezeki awk. Banyakkan doa, jaga makan n amalkan lifestyle yang sihat. Fizikal & mental sangat main peranan kalau TTC.

2mo trước

tvs buat kat mane. swasta or KK?

Ya sayang boleh jadi🥺. Sebab kakak saya ada pengalaman yang sama. Sedih sangat, sebab buat upt positive, scan mula mula doctor kata baby bila datang nak scan lagi, rupanya pcos.

2y trước

Allahuakbar , semoga ada keajaiban buat kakak awak sayang. Harini tadi saya baru scan kali kedua. doc kata nampak heartbeat tp size die mcam baru sangat dalam 6-7 weeks. bila tanye pasal cyst & fibroid die cari xada pulak. doc yang cakap ada cyst & fibroid tu waktu saya scan di swasta. Harini saya scan di klinik kerajaan. doc minta datang lagi 2mnggu untuk check. rasa risau dibuatnya 🥺