gatal kulit

Assalamualaikum dan hai semua. Nk tny ada sapa2 tak sblm ni tak pernah ada eczema tiba2 masa mngdung ada eczema dan basan naik biji2 merah gatal? Sy skrg 5bln stgh prgnt. Bdn gatal sgt nk tidur pn tak boleh. Nk minta tips utk kurangkn gatal. Doktor sruh guna steroid cream tapi kalau blh tak nak amalkn. Gatal ni mmg akn smpai bersalin ke atau 3rd trimester akn hilang? Terima kasih

2 Các câu trả lời

sy pun sama..sy dr 4 minggu lg..mula2 x nak guna krim yg doc bg sbb takut tp sbb da makin teruk guna jugak..

5y trước

kann..sis guna krim apa?

Ada yg ckp lpas brsalin bru ok..tpi sy guna ubat yg doc kat klinik bagi tu..2/3 mnggu mcm tu dah ok