Eczema semasa hamil

Ada tak ibu2 yang ada masalah eczema semasa hamil. Sy tak pernah kena. Pregnant kali ni kena pula. Rasa mencabar, terganggu semua aktiviti. Boleh share ibu2 buat apa nk kurang kan gatal?

1 Trả lời

Hi sis. Saya haritu baru masuk 2nd tri tiber naik merah gatal2 dekat muka. Ingatkan jerawat tp makan mggu xhilng2 sy pegi klinik. Doc ckp eczema n bagi krim sapu. Tp kena mentionla awak pregnent. Nanti dia bg ubat yg selamat utk preggy mom.