perasaan berdebar2 mnunggu trikh scan

hai semua, nk tnya normal ka kndungan 7 mnggu 2 hari x nmpk lg baby cuma nmpk kntung shj.?risau jugak saya.klmrin prgi scan hsptl swasta x smpai 5 mnit scan kt atas sja trus dr ckp nmpk kntung shj.tp bntuk kntung cntik dia kata.tggu 2 minggu lepas tu dtg blk scan.saya pnh ada sejarah mngndung tp kndungan x mnjd.risau plk saya.kt sni ada ka ibu2 yg pnh alami mcm saya ?#ingintahu #pleasehelp #bantusharing #firstmom

2 Các câu trả lời

Kalau kantung cantik..InshaAllah ada rezeki tu sis..kadang-kadang mungkin lambat nampak janin..ikut orang juga..

Selalu tgu dlm 8w keatas baru blh nmpk janin.