Ibu hamil anak luar nikah

assalamualaikum. Boleh saya tahu apa prosedur untuk buat buku pink bagi ibu tanf hamil anak luar nikah? Takut kena marah dengan nurse.#ingintahu #pleasehelp #jangandibully

2 Các câu trả lời

Prosedur sama je. Ckp je kat nurse yg jaga kaunter tu yg u tak da sijil nikah. Dia tak kan tanya lebih2. Doctor yg akan interview byk nanti. Tapi depends ngn area kot. I pun hamil anak luar nikah. So far smua layanan baik kt kk. Jgn risau ya

10mo trước

maaf tumpang tnye, klau ibu yg hamil luar nikah tu dh melepasi umur 22 tahun tpi ada plan nk nikah mcm mne yer? adakah doktor akan rujuk kaunseling jugak?

pergi kat jabatan kebajikan utk dpt surat pengesahan drpd jabatan kebajikan. sy tahu ni pn sbb pernah terserempak bbrp kes ibu muda d kkia dl, yg blm berkahwin atau yg remaja bwh umur. hrp dpt mbantu.