Heartbeat baby

Assalamualaikum boleh ka kongsi kalau ada pengalaman mcm sy alami sekarang ni..prgnt suda 9 minggu tapi heartbeat baby tidak kedengaran lagi😭 apa patut sy lakukan

3 Các câu trả lời

Period tratur ka tak? Saya pun 9w td scan di kk Alhamdulillah ade dah janin size 8w and heartbeat. Cuma machine kk tak brpa dngar jelas jantung baby tp nmpak kelip2 jantung. Doctor kata masi kecik. Saya mmg irregular period. Sis dah nmpak janin?

1y trước

Try repeat scan d swasta lagi sis. Machine kk ni kadang mmg camtu. Tp pun masa dia scan jantung baby ade dngar tp x kuat bunyi, tp nmpak kelip2 jantung kat screen. Doctor kata normal. Esok saya ada appointment scan d swasta pula.

saya 6w3d dah ada heartbeat, 9w4d baru dengar heartbeat dgn jelas. jgn risau, lg 2 weeks awak repeat scan ya.

1y trước

Semoga dengar heartbeat jgk lepas ni..aamiin ya robbal alamiin🥹

tgu lgi 2w repeat scan balik

1y trước

Tq sis..sy risau sgt2 suda ni first baby stlah 3 tahun menanti😢