Scan baby untuk lebih details

Assalamualaikum dan salam sejahtera..tumoang tanya di mana scan baby yg bagus..sebelum ni sy scan d azzahra poliklinik tapi heartbeat baby tidak dapat detect..skg sy prgnt 10w suda..risau😓 #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

3 Các câu trả lời

Ade suruh try tvs scan? Janin mmg dah nmpak ke? Biasa janin dah nmpak automatic heartbeat pun nmpak. Kalau tak dpt dngar melaluo doppler biasa kat screen tu kite blh nmpak kedip2 jantungnya..

Saya scan basic NT di uniklinik masa week8. Alhamdulillah masatu dah nampak jantung & dengar heartbeat fetus. Skrg followup di KK je

Wasalam.. scan dekat klinik siti sis.. semua lengkap alhamdulillah