Pergerakan baby

Assalamualaikum. Bole sy tau baby brape weeks baru terasa bergerak2 dalam perut?

13 Các câu trả lời

Depends. Sy tanya nurse ckp biasanya 20w ke atas baru rasa. Tp kalau pregnant anak ke 2, ke 3 sebelum 20w dah boleh rasa. Sy hari tu 24w baru rasa baby gerak. Anak 1st

Ada yg dr 20w ke atas baru ada, ada yg seawal 14w pun rasa mcm gelembung bubble. Sy 16w, ada rasa mcm gelembung angin gitu gerak dlm perut.

Time 21w i baru rasa dia kick dgn kuat. Sebelum tu mild je rasa hihi..insyaAllah anak ketiga dan baby boy🥰

macam saya ank first..masa 24 weeks bru dpt rasa baby gerak2..selalunye org bgtau 20 weeks keats bru dpt rase

Saya week 16/17 dah rasa tapi halus je macam geli geli. Dah masuk 18 weeks ni baru betul rasa dia kick 🤗

Saya 20w rasa manja2 aje..Ramai yang cakap 25w keatas baru rasa betul2 gerakan baby

saya dah mengandung anak ke 3, 15w dah rasa tendangan manja baby..

Saya 20w baru mula rasa gerak baby Itu gerak baby manja2 je.

sy ank 1st..17weeks dh rsa, skrg 22weeks makin aktif baby

3 or 4 bulan ke ats dpnds pd bdn sseowg