Baby movement

32 weeks - pergerakan baby hanya terasa sebelah perut kanan. Normal ke? Bukan ke kita panggil 'baby kicking'. Jadi sepatutnya ada pergerakan sebelah perut kiri jugak kan?

6 Các câu trả lời

Ikut suka bby, sis.. dia boleh ke kiri atau kanan.. sy suka perhati perut, if nmpk bonjol punggung bby di kanan, kick nya ke kiri, kalau bonjol blah kiri, kick nya ke kanan.. kdg tu xde kick pn tp punggung dia je bergerak lebih..

Biasa tu sis..bby saya pun byk bgerak bhgian sblh knn..sblh kiri xbrpa..tp klu baring sblh kiri..bby bgerak jga..sy 31week3day

Normal je tuu . Sy pn sma mcm tu jgak . Bla gerak rsa blah kanan jee , bla ngeras npak benjol blah kiri ☺️

Sy lbh kpd kanan. Kepala baby pun dah kat bawah sblh kanan. Jarang gerak sblh kiri.

34w.. baby suke main sblh kiri.. hihi..

Saya pun 32 weeks puan...