buku PINK

Assalamualaikum, bila sis smua mula buka buku pink? Kndungan dh brape buln?

34 Các câu trả lời

Saya pergi masa 5 weeks nurse kata awal lagi, scan tak nampak ape. Geram punya pasal dah 11 weeks saya masih tak bukak lagi 😂 *tapi check dekat private*

5y trước

Kt hospital sy kna scan ikut bawa. Nmpk skli denyutan jntung bby

Saya isnin ni baru buat buku pink. kandungan dah 9 week, saya doakan semua sihat sihat belaka dan doakan saya sekali yea. ☺

klau dh confirm pregnant buat je terus buku pink..tak payah tunggu berapa2 bulan 😊macam sy dulu 10 minggu sy dh buat

Sya time 4w dah bukak.. Bukan sbb excited tapi sbb late ovulation. Tarikh scan dgn tarikh period lari sampai 3w 😂

Saya check up di klinik swasta dulu. So, bukunya warna kuning Bukan merah😉. Dh daftar hospital, baru warna merah

Sy 6 minggu dah bt buku. nurse bg vitamin. So sy rasa lebih selamat baby. Tu g bt awal 😁

sy buat mse kamdungan 7 minggu.. pstu minggu 11 scan baby😊

Saya bru jea buat..nk msuk 2bln dh..naseb nurse xbebel..hihi

Waalaikum salam,,sy buat buku di usia kandungan 12week.hehe

5y trước

Awatan kerumah,,,hehe ni masuk anak keempat xpnh plak nurse buat lawatan krumah,,cme klu nk buat buka nurse bg tarikh je

Sy bt dlm 9weeks di klinik desa je.. Senang 😊