BUKA BUKU PINK

Assalamualaikum mommy² saya nak brtnya..last period saya 1 / 1 / 2023 klau ikut kn skrng dh 7 week...kndungan wktu bila yea yang sesuai buka buku pink...maap sebb first time🤗

2 Các câu trả lời

Saya buka waktu 5mggu atas arahan doc sbb ada cyst masatu. Boleh je call Kk berdekatan tanya dlu. Atau walkin

2y trước

yea ke..okey baik² ..trima kasih...apa² pun semoga baik² kandungan mommy yea☺

12/13 weeks dh blh start buat appointment utk buka buku pink.

2y trước

okey baik trima kasih☺