Kuning

Assalamualaikum betul ke kalau banyak minum air sanquick tanpa gula anak nanti kene kuning tinggi lepas beranak ??

4 Các câu trả lời

Kuning baby tade kaitan dgn apa yg ibu makan/minum. Normal baby kena kuning, cuma tinggi/rendah je sebab hati baby masih belum kuat nak proses darah (boleh baca penulisan Dr Imelda fb : Imelda Balchin). Sy nk bgtau details takut salah penyampaian 😅. Semoga bermanfaat 😊

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Bila dah nak jadi mak2 ni , carilah ilmu dr org yg betul puan.. tolong jangan dengar kata-kata dari mulut org yg tiada background bertauliah dlm perbidanan.

pelik betul fakta ni 😅 takde kaitan pun air ada gula atau takde gula dengan baby kena jaundice. klau tak amek pun, tapi anak yg dilahirkan darah O, memang susah nak turun kuning. tu yg saya tahu.

X tau la. Tapi sy rasa tak akan la.. 😁 dont worry boleh minum