Waktu tidur bayi 4 bulan

Assalamualaikum.. anak sy ssh tdur mlm.waktu tidur bayi 4 bln sepatutnya mcm mna . Boleh share tak mcm mna nk bg bby 4 bln ikut jadual tidur.

2 Các câu trả lời

waktu siang kne tdo ikut wake window.. contoh bg bjaga sejam- sejam stengah lps tu tdo.. tdo jgn lme2... after pukul 5 ptg jgn bg baby tdo dah..

12mo trước

tdo balik selepas bgun satu jam stgh. klau bgun pkl 1 tdo balik pkl 2.30 . bg buai waktu malam ke? angkt tk lps bg buai tu. ank sy bg buai pun kdg tdo kjp je. tu la waktu tdo dh trtkr. ok awak. sy try ubah wake window siang dlu. ni sy try buka lampu kalau siang. biar dia knl siang mlm. tkde la lena lama sgt klau siang

siang baby tido banyak tak? kena ubah timing tido baby. setiap hari awak kena train baby utk tido pada waktu yg sama.

12mo trước

byk jgk.smlm tdo pkl 4 pagi - 1ptg 😅 . sllu tdo mlm pkl brpa supaya dia tk bgun dah? kalau 7.30 mlm awal tak?