Anak tak nak makan buah

Assalamualaikum & hi.. anak saya umur 1 tahun 3 bulan tapi dia tak nak makan buah-2.. dari awal start makan lagi.. ada tips tak mcm mana nak buat? Skrg dia tiap kali poo najis dia keras plus ada darah.. mcm-2 susu dah tukar tapi tetap sama. Sayur dia makan ja 🥺

1 Trả lời

waalaikumsalam. semua jenis buah ke anak reject? try blend buah buat smootie atau aiskrim homemade . intake water pun kena cukup utk elak sembelit😊