My Baby Boy

Hi mommies! Anak I dah 14 bulan (1 tahun 2 bulan). Since dia dah 12 bulan haritu, tiap kali dia buang air besar mesti nangis sbb sembelit. I dah bagi dia minum banyak air putih dan kdg kala makan buah tapi tetap sembelit. Kadang kala jugak najis dia tak keras pun tetap nangis apabila dia buang air besar. Siapa yg pernah mengalami baby mcm ni? Ada petua tak? TQ in advance ?

1 Trả lời

Mommy cuba bagi prune pula. Dan makan makanan lembut-lembut dulu untuk sementara ni.

5y trước

Buat masa ni mmg I bagi dia mkn bubur campur carrot yg kena blend jer..plus buah mangga or orange..sayur baby tak suka 🤭.. Tq yaya for respon 😊