Susu Formula

Assalamualaikum.. Anak saya 1 bulan 14 hari.. Buat masa ni susu badan n kekadang bagi susu formula bile terpaksa.. Saya bagi anak saya karihome sbb farmasi suggest susu tu time anak saya kena kuning.. Masalahnye skrg susu tu sgt la mhl sdgkn tin kecil sahaja.. So nak tanya mommies yg anaknya pernah mnum karihome dan da tukar susu formula, mommies try bg susu ape ye?

1 Trả lời

Susu karihome tu mahal sebab dia susu kambing. Anak saya, saya bagi 1 kali ja karihome sehingga dia habis cek kuning sbb kata org karihome ni bgs utk kuning baby. Lpstu sy fully breastfeed. Sis boleh try frisolac, novalac