SEMBELIT Anak 1tahun 4 bulan

Assalamualaikum ada kah sini yang ada masalah sama dengan sis anak umur 1tahun 4bulan setiap membuang mesti nangis sebab najis dia keras. Tolong share ya kalu ada Pengalaman masalah macam sis skrg ni #1stimemom #bantusharing #ingintahu #firstbaby #seriusnanya

4 Các câu trả lời

dlu ank saya yg first macam tu sis bgi dy makan ada kuah n bgi pisang .betik .buah naga baru membuang senang

4y trước

pisang boleh buat sembelit

anak saya pun cmtu..kene bykkan sayur or buah dlm pemakanan anak

sy ckupkan air putih je. alhamdulillah buang air besar okey.

bg mkn buah2an spt betik or pear .insyaAllah senang mmbuang.