details scan 21weeks 2days

Assalamualaikom... Alhamdullilah hari ni sy dah buat details scan puas hati sgt dgn penerangan y doc beri..harga berpatutan...sy bg ⭐⭐⭐⭐⭐pd klinik,staff dan doctor atas layanan y diberi...alhamdullilah baby mama sihat ...jantina pon dh jelas...blh lah mama shopping baju awk.... #poliklinikaz-zaara? #21weeks2days? #babymarch2020?

details scan 21weeks 2days
24 Các câu trả lời

Sy pon ade amik pakej yg berbaloi.. rm240 detail scan +3d4d Mmg puas hati

Boleh tahu x secara detail apa ug didetaillan scan tu? Tq

4y trước

Yup.. poliklinik az-zahra rm140 utk detail scan+4D+gender

Berapa harga detail scan kt sini sis? Dekat juga dgn rumah saya ni

5y trước

Poliklinik az zahra ni kt ampang area mana ea

Menarik ni 👍👍 syok la dah blh start shopping 🙊

Kena buat appoiment ke kt klinik az-zahra utk detail scan ni?

5y trước

Yuppp

In Shaa Allah saya antara 16/3 - 22/3

Due bila? .. saya pun march .. hehe

5y trước

Sama juga 18 Mac ... Hehhe

Sis klnik ni yg dekat ampang tu ya??

5y trước

Yuppp

Gender dapat tengok dah ??

Sma la kita .. March juga 🌹