Kawan2 Theasianparent Semangat Ku(JAMU SELEPAS KEGUGURAN)

Assalamuailaikum dan slmt pg..tima kaseh pada kawan2 Theasianprt..Semalam saya ada kongsikn kisah keguguran yg blaku pada saya,byk respon dan kata2 semangat yg dberi ...Saya amat mhargai segala tindak blas kawan2..walaupun saya tak sempat nk mbalas satu persatu komen kawan2 namun pcaya la saya amat hargai keperihatinan kawan2..hanya Allah yg mampu mbalas segala kebaikan kawan2.. hari nie saya masih berpantang hari ke3 selepas kguguran normal ..alhamdllh darah pun dah kurg.. Boleh kawan2 share JAMU apa yg sesuai untuk saya ambil bagi pulihkan dalaman dan rahim saya semula.. SEGALA RESPON KAWAN2 AMAT SAYA HARGAI..TIMA KASIH.

8 Các câu trả lời

Saye pernah gugur tahun lepas bulan 7, lepas gugur saye amalkan minum jus mamariam + acid folic.. Alhamdulillah lepas 3 bulan saye hamil lagi and now dah 28 minggu. Saye masih minum jus mamariam.. insha'Allah ade rezeki lain..Selamat berpantang! stay strong and always positive 🥰

Masa dalam pantang keguguran saya x makan jamu ape pown tp bila darah da x de saya start berurut then makan purmilla. Org cakap pantang gugur nie 14hari aja. Semoga ada rzeki awak & kita semua lepas nie. Aminnn 🤲😊

Takziah, nanti ada la rezeki lain Allah nak bagi. Tak perlu mkn jamu pelik2. "Jamu" yg terbaik adalah healthy food, healthy life.

sy rase xperlu jamu pn sis.. sy dl pn gugur xde amik jamu.. alhamdulillah trs lekat blk.. xsempat period pn..

Tak perlu mkn jamu sbb x elok utk kesihatan.. ckup mnum air kosong byk2 & amalkn makanan yg berkhasiat.

Cuba jamu keepdara.. blh.cari di ig or fb. Bagus utk dalaman

Minum jus kunyit.. baik utk dlman...

stay strong ya sis 💖