pendarahan

Assalam..saya nk tnya..kandungan saya baru berusia 7minggu..pg td sewaktu sy bangun tidur ada sedikit kesan darah di seluar dalam saya..saya pergi klinik doktor ckp saya kalau ada darah keluar kemungkinan saya akan keguguran..ada tak sesiapa pernah alami mcm saya??

1 Trả lời

Awal trimester mmg akan ada bleeding sikit tapi x ada rasa sakit..bleeding hanya sekali..bkn berhari2... Tp lain org lain badan...mungkin jg petanda nak gugur