Sesiapa yang ada pengalaman keluar darah ???

Hai mummy2 di luar sana 🙋🏻‍♀️ Ada pengalaman tak keluar darah sikit masa tengah preggy nie? Saya pagi tadi bangun ade keluar darah sikit tapi pergi klinik doktor kata tak ada ade serius sangat cuma kena banyk rest. Kalau darah banyak ketul2 berterusan bru doktor suruh pergi hospital. Tapi saya still takut 😣#bantusharing #7week1day

1 Trả lời

mg dpmudahkan segalanya. aamiin .mg smua nya baik2 shj hngga la slmt melahirkan .Allahuma aamiin