Keluar Warna Coklat

Assalammualikum...Sis Nak tnya ada tak yg penah keluar warna coklat...dia kuar sikit je..

10 Các câu trả lời

Better sis pergi refer terus pergi hopsital, saya pernah ahad lepas saya terus pergi refer hosputal doctor sahkan saya missed miscarriage. Saya baru lepas buat d&c lepas saya confirm 3 tempat betul² ke baby saya tak ada heart beat dan result smua sama. Spotring coklet saya keluar tu tanda² awal dia nak gugur sendiri. Harap sis punya baik2 saja.

Pernah , tapi saya punya tak turun kat panties , keputihan saya memang macam solid sikit dan tak turun ke panties . Perasan pun masa tengah cuci meruang keluarkan keputihan tu . Sebab masa tu seharian pi berjalan cameron , duduk dalam kereta lama angat sampai perut bahagian bawah sakit sikit

wasalam.. pernah.. 5w to 8w..sampai keluar masuk hospital.. akan keluar brown spot mcm slps memandu, byk sgt prgerakan ,rehat x cukup, after consume duphaston, alhamdulilah tak ada lagi lendiran tu.. n now kene rest elok2 n consume duphaston sampai bulan ke 4..

Wslm..pernah alami tu,mase baru dpt tahu pregnan smpi la 11week mcm tu..nk masuk 12week dia stop dgn sendiri hehehe..tp sblm tu ada pegi klinik la check then doktor bg ubat kuatkan rahim..skg Alhamdulillah dh tkde keluar warna coklat tu..skg dh 20week

Pernah masa 3bulan lebih sbb kedudukan uri terlalu bawah. Doktor bagi ubat kuatkan rahim.. elok sis pegi check dgn doktor supaya doktor dpt check betul2 utk elakkan perkara yg tak elok berlaku.

Hi sis, sy pn cmtu warna coklat keluar sebelum sy tau sy pregnantlg. Skg dh 7w n on off keluar. Doktor bg ubt kuat rahim. Minta2 semua baik. Kita sama2 doa🙏

Sy prnah..3 ari mcm tu..spender wrna coklat ..sukur2 ja melekat..risau jg..last2 tnya kaka..dia ckp da ada isi..tgh sesuaikan diri kt rahim..skrg 30w..🤗

Saya bru kene semalam.. Then terus ke KPJ.. t dye bgi ubat kuat rahim

Wasalam. Sy pernah masa 4week to 7weeks, doc Kata saki baki period kte..

Sy pernah masa kandungan awal2 sampai 12w.