29 Weeks

Mommies ada experience tak keputihan warna coklat? Semalam pagi keluar warna coklat pastu malam masa buang air keluar darah sikit. Terus pegi klinik. Doc check baby okay. Tapi pagi nie keluar lagi warna coklat tu. Kenapa ye?

3 Các câu trả lời

Saya pun kena juga tapi semasa 38 minggu. Kalau masih awal dah mcm tu rujuk Hospital atau dapatkan 2nd opinion

5y trước

Ouh yeke. Saya risau jugak. Tapi semalam doc nya kata semua okay. Dia bagi ubat kuatkan rahim. Cuma makin risau sebab pagi nie keluar lagi keputihan coklat tapi sikit je

Dktr ada check uri x sis..takut uri si di bhgian bwh..

5y trước

Aah ada check. Uri dah kat atas

awak dah selamat bersalin ke