Scan di klinik swasta

Assalammualaiku..nk tanye. Ada tak ibu2 yg checkup di kk,,tp untuk scan 28minggu scan di klinik swasta? Boleh ke mcm tu?

7 Các câu trả lời

kk akn tetap scan wlau awk scn luar.. dorg xkn accpt scan dr luar utk rujukan dorg... nk scan luar utk rujukan sendiri je xde hal pun saye pun scan luar setiap 2-3w 26w details scan 28w scan kk 29w scan hospital sbb bleeding tapi, esok discharge saye scan lagi swasta utk kepuasan sendiri https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

28minggu tu awak nak scan biasa ke mcm mna? if nak buat detail scan selalu nya dlm anggaran 20weeks - 26weeks shaja. dekat kk mmg xbuat details scan ni. boleh cuba call klinik swasta tu dulu if nk cuba juga buat details scan.

2y trước

nurse kk tmpt saya mmg galakkan buat details scan kat swasta sbb lebih menyeluruh plus boleh buat 4d/5d scan skali. date appt kk utk scan baby awak, kalau awak ada hal. minta tunda hari lain. and kalau nak scan luar, scan je awkk. tkdr masalah rasanya

kalau kt kk scan 28 minggu tu nak tgok kedudukan baby dan uri. boleh je awk nak scan kt swasta. kt swasta ni kita boleh request nak scan apa, ada klinik yg bg report lengkap jugak utk hasil scan tu. hehe.

bley je.. sye pun mcm tu.. sbb kk jarg scan /gap jauh2.. so in between sye peg scan swasta...nak tgk pkembangn bby sme x dgn umur dye..

boleh. baru2 doktor d kk sarankan sy buat detail scan d swasta sebab mesin scan d kk xterang.

boleh je sis... sy kalau scan2 baby smua kat swasta ... 😊

Blh jer nk scan luar..