Redha..

Assalammualaikum..saya seorang bakal ibu yang tengah pregnant 4bulan..harini saya telah di uji dengan di tamatkan perkhidmatan bekerja..berniat nak cari duit untuk bakal baby yang akan lahir dan membantu meringankan beban suami..hati sedih dan sakit sebab hilang mata pencarian..doakan saya semoga di murahkan rezeki baby dan kami sekeluarga ?

17 Các câu trả lời

Mg Allah.pmudahkn segalanya dan murahkan rzki sis selepas ini....Allahuma aamiin🤲🏻