Luahan rasa kecewa

Akhir bulan ni, last saya kerja...saya diberi notis sebulan diberhentikan kerja sebab syarikat nak jimatkan kos...gaji saya bukan banyak sangat pun sampai syarikat nak cut camtu...rasa tak adil sangat²! Ikutkan sekarang gah pregnant, lagi berapa bulan jer nak melahirkan anak...banyak lagi saya nak guna duit belanja..barangan untuk saya berpantang pun satu tak sempat nak beli lagi...saya tak nak harapkan duit suami, sebab dia 100% support beli barangan baby...sedihnya rasa bila kena camni....lepas ni dah dapat nak bantu mak abah lagi...nak cari kerja ikut bidang saya pun sukar juga...hati, mohon kuat...semoga Allah limpahi rezeki saya, suami dan anak yang bakal lahir nanti...Aamiin

1 Trả lời

InsyaAllah ade rezeki lain...rasanya syarikat pilih utk hentikan puan sbb nanti kan kena byr cuti besalin dgn bergaji😊