Baby besar

Assalammualaikum uolls..sy pregnant nak masok 30weeks..tiap kali scan doc kata baby besar..da 2.2kg x seiring dgn usia kandungan..doc takut masa due nanti baby da lebih 4kg..ada sape2 x yg ada pengalaman mcm sy?biasa doc akan suggest mcm mana ye?ibu is risau..

1 Trả lời

semua tu ketentuan Allah sis . kdg nmpk dlm scan je besa tpi hakikat ny kecik sikit dri saiz scan . xtntu lg sis . mtk2 jela supye d permudhkn . asl kn sis n bby sehat2

5y trước

xd ap la tu sis . xpyh fikir2 kn sgt .