jantina anak mengikut kalendar kuno cina.

assalammualaikum. sy hye nak bertanye ade x sesiape pernah bersalin mengikut kalendar kuno cina? sy tgk klu nk anak perempuan, sy akan bersalin bulan 4.klu sy bersalin bulan 3,anak lelaki. sb sy dah ade 2 orang anak lelaki. sy bukan nk percaye 100%. cume nk bertanye shj. sb kite merancang Allah yg menentukan. sorry ye, harap jangan kecam sy. ?

2 Các câu trả lời

sy ikut tak jd . tp sebenarnya faktor pemakanan suami yg menentukan jntina baby . puan boleh google caranya . doc ada ajar

5y trước

InsyaAllah.. tolong doakan utk sy sekali ye.. 🙏😭