Kemaluan budak lelaki

Hai sy nk tanye.. maaf bkn niat nk melucah ke ape.. Cume sy bimbang.. ank prtame sy skrg umur 3 tahun lebih... normal ke x ye Kalo Batu die xde.. MCM kosong dkt kwsan tu.. mmg sy akn bertanye dktor tp sy ingin bertanye dlu kpd ibu bapa kat sini utk berkongsi pengalaman... Terima Kasih Yee... .

1 Trả lời

Anak lelaki saya Babah dia yang cek. Katanya buah mesty ader dua, and kecik sebelah tu normal. Jumpa doctor lagi sng aty mummy, mcm² boley tanya nanty 😊😊

3y trước

Welcome mummy 😇