scan gender

Hye semua...sy nk tnye...btul ke klau doktor kk scan nmpk telur 2biji tu lelaki...hahah...sy ni terlmpau excited bile dgr.. Tp takot hampe...sb mmg teringin sorg Ank lelaki pon xpela...😅😆🤣...sb ank sy skunk 3-3 gegirl...tp kalau yg ke4 ni gegirl pon xpe...aslkn sihat..cume jauh disudut hati tu teringin sgt boboy..hahaha....tp xkisahla mane2 aslkn 2-2 kua sihat walafiat...tu ckop membhgiakn dan bersyukur sgt kpd allah s.w.t....

1 Trả lời

mg apa puan hajati di makbuklan olehNya..Allahuma aamiin...mg dpmudahkan segalanya..aamiin...jg dri bebaik ea😉