macam mana nak hilang kan rase loya bila bangun ?

assalammualaikum.. sy dah 5 bulan pregnant n hb low.. normal ke setiap kali bangun pagi , rase nak pitam n loya.. bile bangun mesti haus kan ? then bile minum air masak terus muntah.. kadang-2 rase give up nak bangun pagi.. hmmm.. ade ape-2 petua tak?

1 Trả lời

ya Allah sama mcm sy sis😭, sy now 17weeks , igtkn lps first trim alahan da hbs rupanya smpai skrg msh lg rs nx muntah bl bgn pg , pergi mandi gosok gg , cuci muka pon muntah lg , ternanti jgk bl nx hbs alahan ny😥