Sakit dibahagian bawah

Asalamualaikum. Maaf nak Tanya ade ke yg rase sakit kat kawasan yg sy bulat kan. Arini 12 week 6 day. Bile besama xsakit. Tp bile bejalan atau bile bangun rase kawasan tu mcm xselesa n sakit. Keputihan xde .ade yg kata tulang nk merengang la sb baby makin besar. De yg kata turun la. Tp klu turun mesti sakit bile besama.

Sakit dibahagian bawah
2 Các câu trả lời

Normal sis.. baby nak membesar tu.. saya pon kerap rasa macam tu, tapi semalam pergi scan alhamdulillah baik2 jee..

2y trước

ooh sampi bpe week ya sis cmni sb xlarat nk bejalan bisa rasenya

normal sis... proses otot tulang merengang dan hormon berubah utk menampung berubahan bdn bila bby makin besar

2y trước

iya ke. nak jalan bepijak pon bisa rase.. jd risaw sy.