Baby 4 Bulan

Assalammua'laikum...hi semua..Sy nk Minta pdapat...anak Sy 4 bln breastfeeding sepenuhnya..berat 9.09kg...carta pkembgan dia dh masuk lane Merah (obes)nurse Kata klu bln depan carta Masih Merah...kena jumpa pakat pmakanan...ila Nak Tanya..klu mcmtu..Kita kena buat mcmana ye...BMI dia semua ok...cuma berat je bmaslah

6 Các câu trả lời

bb mmg kuat menyusu kan..ila ada ambik supplement ape2 x

4mo trước

X Ada....mkn ikut suka je ...TP risau la sbb anak sblm2 Ni pun bf juga ...tp X Sampai obes ....