Mula mula scan hearbeat ada lepastu takde heartbeat

Assalammualaikum semua. Nak tanya. Hope ada la siapa yang sudi share pengalaman. Kot situasi sama macam saya. Macam ni. Masa kandungan dalam 6w5d. Dr scan nampak heartbeat baby. Then jumpa masa 7w dr scan. Heartbeat tak nampak pulak. 😭😭😭 Ada tak ibu ibu yang pernah lalui pengalaman macam ni. Kot tunggu beberapa minggu check. Ada heartbeat balik ke. Kottt time tu scan tu tak berapa jelas. Sebab air kencing tak banyak. Sebab masa nampak heartbeat tu saya tahan kencing. And tadi pergi. Kebetulan tak tahan snagat. Kenci je kat klinik tu. Then bila scan. Tak nampak heartbeat. Hope dapat la ibu share pengalaman. #bantusharing #pleasehelp #1stimemom

2 Các câu trả lời

Doc cakap apa? Heartbeat ni kalau once dah dapat dengar, impossible next scan tak jumpa. So far saya takde pengalaman cmni. Yang ada pon heartbeat tak dapat detect awal2 tapi masa 11w baru dapat dengar heartbeat. Takpe fikir positive dulu, kalau risau after 1/2w try scan lagi dekat tempat lain

3y trước

hi sis, boleh sy tau perkembangan baby sis cam ne skrg? sy alami yg sama ngan sis

Update : saya da gugur.

2y trước

Yeke? Allahu. Semoga Allah bagi rezeki yang terbaik untuk awak. Aamin