Kerajaan dan swasta

Assalammualaikum, saya nk tnya . Apa beza hospital kerajaan dan hospital swasta . Suami sruh bersalin di swasta tapi ... spupu ckp "bersalin je di hospital kerajaan , dua² hospital sama je layanan dia tkde beza" . Betul ke hospital kerajaan dan swasta tiada beza ?? 😅 #ingintahu #firstmom #firstbaby

11 Các câu trả lời

pengalaman (bersalin kerajaan) bersalin normal rm19 / czer Siap tambah darah 1 bag rm160 (4hari).. member bersalin swasta czer br2 nie total hampir 15 ribu ibu + anak (3hari)..

11mo trước

skrg bab kos husb ngn doctor swasta tu dh kawtim , alhamdullilah settle . saya nk tahu layanan dan suasana je 🥰 . first time ni nervous sgt 🥹