Kerajaan dan swasta

Assalammualaikum, saya nk tnya . Apa beza hospital kerajaan dan hospital swasta . Suami sruh bersalin di swasta tapi ... spupu ckp "bersalin je di hospital kerajaan , dua² hospital sama je layanan dia tkde beza" . Betul ke hospital kerajaan dan swasta tiada beza ?? 😅 #ingintahu #firstmom #firstbaby

11 Các câu trả lời

beza.. swsta suami n family bole 24 jam teman dan bole request epidural

11mo trước

kerajaan suami bole teman time melawat je.. dia kata sama mybe nak bgtaw sakit dia tu sama je beranak gov or swasta.. tp beza layanan lah