Cara nak normal kan BMI

Assalammualaikum, saya nak share sikit, anak saya yang sulung tu bmi dia dh overweight.. dh nak masok line kuning . Ada yang anak mcm saya tak? mcm mana nak diatas yew?

4 Các câu trả lời

Anak sy dia punya bacaan atas line😅🤭🤭...mmg Tak Tau nk kata apa, jmp pakar diet adalah dlm 4kali lps tu jemu dh sy asyik refer pakar diet dgr nasihat pakar asyik suruh control cara makan Dan myusu dia...sampai dia sklh lps tu pandai badan dia susut sdri.

4y trước

ohh.. yela.. anak tak ada apa2 taya lah nk g jumpe pakar lagi.. kesian dkt dia..

Wslm. Anak saya pun sama sis. Bmi overweight since umur 2tahun lebih. Sekarang umur anak saya dah 5 thun lebih. Susah nak turunkan berat anak obese ni kan sis. Anak saya dulu setiap 2,3 bulan sekali timbang berat. Sekarang ank saya 27 kg++

4y trước

anak saya dia bukn obesiti.. berat dia trun.. tak naik2.. ank terlebih berat pon masalah, ank kurang berat pon masalah jgk.. mcm mna ni. kn??

cube awak tgk BMI anak saya ni

Ni berat dia pulak..

4y trước

Anak sulung saya susah makan nasi.. asyik yg nak makan bukan jew.. kalau makan yg bukan2 tu bende yg berkhasiat tak apa lah.. ni yg memudaratkan kesihatan.. 😒😒😪😪😪