Luahan Hati

Assalammualaikum... Saya nak meluah. Patut ke mak saya kata nnt anak saya akan terkenan kucing gara2 saya suka main dgn anak kucing. Dia kata dari tenung kucing baik tenung muka baby2 comel. Kalau ditakdirkan saya dpt anak cacat, mak saya akan malu ke dgn cucunya nnt? Sedih bila memikirkan. Tak boleh ke doa yg baik2. Habis kalau yg mmg suka sgt dgn kucing tu, anak dia keluar2 muka kucing ke? Saya bukan tak boleh terima teguran mak saya, tapi kata2 mak saya tu terlalu menguris hati saya. Seolah2 anak yg saya bakal lahirkan nnt tak secantik sekacak anak2 org lain

2 Các câu trả lời

Wssalam sis.. X de kaitan tgk kucing / main dgn kucing ank boleh terkenan sis.. Sy dr ank ank 1st siap tido lg dgn kucing..alhamdulillah ank sy ok je.. ☺️

Wasalam. abaikan je. Rsnya takde niat buruk pun dia cuma nasihat. Sebaiknya tgk yg baik2. Mmglah kucing tu tak buruk.